Escape Unlimited

Escape Room Zevenbergen

Welkom bij Escape Unlimited, dé bestemming voor spannende en uitdagende escape rooms in Zevenbergen!

Bij Escape Unlimited worden je zintuigen op scherp gezet en je brein op de proef gesteld. Stap binnen in onze prachtig ontworpen kamers en laat je meeslepen door intrigerende verhalen en mysteries. Of je nu een doorgewinterde escaper bent of voor het eerst een escape room bezoekt, bij Escape Unlimited is er voor iedereen een avontuur op maat.

Verzamel je team van vrienden, familie of collega's en werk samen om de aanwijzingen te ontcijferen, raadsels op te lossen en puzzels te kraken. Tijd is kostbaar, dus wees slim, creatief en snel! Onze escape rooms bieden een unieke mix van uitdagende puzzels, interactieve elementen en verrassende wendingen, waardoor elk moment een nieuwe adrenalinekick oplevert.

Onze ervaren en enthousiaste Game Masters zorgen voor een naadloze en meeslepende ervaring, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Bij Escape Unlimited beleef je gegarandeerd een adrenalinepompend avontuur dat je nog lang bij zal blijven.

Dus waag de sprong en laat je onderdompelen in de opwindende wereld van Escape Unlimited in Zevenbergen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te ontsnappen voordat de tijd op is?

De escape rooms nabij Zevenbergen

DE KAMERS

2-6 personen
60m

De Vliegende Hollander

De penningsmeester van de Vliegende Hollander wordt verdacht van het stelen van goud.

COMING SOON
Reserveer nu