Escape Unlimited

Escape Room Dordrecht

Escape Unlimited is een populaire escape room gevestigd in de buurt van Dordrecht, bij Zevenbergen. Het biedt avontuurlijke en uitdagende ervaringen voor zowel beginners als ervaren spelers. Het doel van Escape Unlimited is om de deelnemers onder te dompelen in spannende verhalen en hen uit te dagen om puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen binnen een beperkte tijd.

Het assortiment van Escape Unlimited bestaat uit een kamer, de Vliegende Hollander. Deze kamer is uitermate geschikt voor puzzelaars en escape fanaten, maar ook voor nieuwkomers.

Het team van Escape Unlimited besteedt veel aandacht aan het creëren van meeslepende en realistische omgevingen. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en bevat uitdagende puzzels en verborgen aanwijzingen. De interactieve elementen zorgen ervoor dat de spelers volledig worden ondergedompeld in het verhaal en zich echt als detectives of avonturiers voelen.

Escape Unlimited is geschikt voor zowel kleine groepen als grote gezelschappen. Het is een uitstekende keuze voor een leuke en spannende activiteit met vrienden, familie of collega's. Daarnaast biedt het ook een geweldige gelegenheid voor teambuilding en samenwerking, omdat de deelnemers moeten samenwerken om de raadsels op te lossen en te ontsnappen voordat de tijd om is.

Met zijn vriendelijke en enthousiaste personeel zorgt Escape Unlimited ervoor dat elke bezoeker een onvergetelijke ervaring heeft. Ze zijn altijd bereid om te helpen en zorgen voor een soepele en boeiende spelervaring.

Dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit in de buurt van Dordrecht, is Escape Unlimited zeker een bezoek waard. Stap in een van hun meeslepende escape rooms, laat je verbeelding de vrije loop en geniet van een spannend avontuur met je vrienden, familie of collega's.

De escape rooms nabij Dordrecht

DE KAMERS

2-6 personen
60m

De Vliegende Hollander

De penningsmeester van de Vliegende Hollander wordt verdacht van het stelen van goud.

COMING SOON

ESCAPEN IN DORDRECHT

Wat is een escape room?

Een escape room is een fysiek spel waarbij je door samen te werken en puzzels op te lossen moet ontsnappen uit de kamer voordat de tijd op is! Het is een moment waarbij je even het dagelijkse leven vergeet en samen met je team volledig gefocust bent op het goed oplossen van de puzzels. Onze kamer is uitdagend zelfs voor de ervaren escape artiest en maar een klein percentage van de groepen lukt het om successvol te ontsnappen binnen het tijdslimiet. Gaan jullie de uitdaging aan?

Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje in de omgeving van Dordrecht? Zoek niet verder, want onze Escape Room biedt een spannende en uitdagende ervaring waar kinderen dol op zullen zijn!

Bij ons hebben we speciaal ontworpen Escape Rooms die perfect zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Of het nu gaat om een groep jonge speurneuzen of iets oudere avonturiers, we hebben een kamer die past bij de interesses en het niveau van de kinderen.

Vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en spannende activiteit voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in)? Zoek niet verder, want onze Escape Room Vrijgezellenfeesten bieden de perfecte combinatie van spanning, teambuilding en plezier!

Uitje vriendengroep

Ontdek de ultieme uitdaging voor jouw vriendengroep: Een escape room bij Escape Unlimited!

Ben je op zoek naar een spannend en interactief uitje met jouw vriendengroep? Dan is een Escape Room de perfecte keuze! Stap in een wereld vol mysterie, puzzels en adrenaline terwijl jullie samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren zijn simpel. Voor 2 personen is het €100, en voor elke persoon die ook mee wil ontsnappen is het €10 extra.

Locatie

Om van Breda naar Escape Unlimited te rijden kan je de volgende routebeschrijving bij de hand houden:

  1. Vertrek in zuidelijke naar de A16 richting 's-Gravendeel/Breda/Papendrecht.
  2. Volg de A16 naar de Hoofdstraat in Zevenbergschen Hoek. Neem vanaf de A16 afslag 18-Zevenbergschen-Hoek
  3. Neem afrit 18-Zevenbergschen-Hoek richting Zevenbergschen-Hoek/Lage Zwaluwe
  4. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Hoofdstraat
  5. Sla linksaf de Achterdijk op
  6. Sla rechtsaf om op de Achterdijk te blijven
  7. Sla linksaf naar de Blokweg
  8. Sla linksaf naar de Campagneweg
  9. Sla rechtsaf om op de Campagneweg te blijven Escape Unlimited bevindt zich aan de rechterkant
Reserveer nu