Escape Unlimited

Escape Room Breda

Welkom bij Escape Unlimited, de ultieme escape room-ervaring in de buurt van Breda!

Stap binnen in onze meeslepende en uitdagende wereld vol puzzels, raadsels en mysteries. Laat je verrassen door onze unieke thema's en indrukwekkende decors, die je meenemen naar andere tijden en werelden.

Of je nu een doorgewinterde escaper bent of je eerste stap in de wereld van escape rooms zet, bij Escape Unlimited is er voor iedereen een avontuur op maat. Werk samen met je team van vrienden, familie of collega's om de aanwijzingen te ontcijferen, codes te kraken en mysteries te ontrafelen. Tijd is kostbaar, dus wees slim, creatief en snel!

Onze ervaren en enthousiaste Game Masters zorgen voor een naadloze en meeslepende ervaring, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Bij Escape Unlimited beleef je gegarandeerd een adrenalinepompend avontuur dat je nog lang bij zal blijven.

Dus verzamel je team, scherp je zintuigen aan en ga de uitdaging aan in Escape Unlimited, dé plek voor een onvergetelijke escape room-ervaring in de buurt van Breda. Durf jij het aan?

De escape rooms nabij Breda

DE KAMERS

2-6 personen
60m

De Vliegende Hollander

De penningsmeester van de Vliegende Hollander wordt verdacht van het stelen van goud.

COMING SOON

ESCAPEN IN BREDA

Wat is een escape room?

Een escape room is een fysiek spel waarbij je door samen te werken en puzzels op te lossen moet ontsnappen uit de kamer voordat de tijd op is! Het is een moment waarbij je even het dagelijkse leven vergeet en samen met je team volledig gefocust bent op het goed oplossen van de puzzels. Onze kamer is uitdagend zelfs voor de ervaren escape artiest en maar een klein percentage van de groepen lukt het om successvol te ontsnappen binnen het tijdslimiet. Gaan jullie de uitdaging aan?

Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een unieke en spannende manier om het verjaardagsfeestje van je kind te vieren? Dan is een Escape Room Kinderfeestje de perfecte keuze! Bij ons staan avontuur, teamwork en plezier centraal, terwijl de kinderen hun probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen en onvergetelijke herinneringen creëren.

Vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en spannende activiteit voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in)? Zoek niet verder, want onze Escape Room Vrijgezellenfeesten bieden de perfecte combinatie van spanning, teambuilding en plezier!

Uitje vriendengroep

Ontdek de ultieme uitdaging voor jouw vriendengroep: Een escape room bij Escape Unlimited!

Ben je op zoek naar een spannend en interactief uitje met jouw vriendengroep? Dan is een Escape Room de perfecte keuze! Stap in een wereld vol mysterie, puzzels en adrenaline terwijl jullie samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren zijn simpel. Voor 2 personen is het €100, en voor elke persoon die ook mee wil ontsnappen is het €10 extra.

Locatie

Om van Breda naar Escape Unlimited te rijden kan je de volgende routebeschrijving bij de hand houden:

  1. Vertrek in oostelijke richting vanuit Breda op de N285/Backer en Ruebweg.
  2. Blijf rechtdoor gaan op de N285 en blijf deze weg volgen gedurende ongeveer 11 kilometer.
  3. Bij de rotonde neem je de tweede afslag om op de N285 te blijven.
  4. Na ongeveer 8 kilometer neem je op de rotonde de tweede afslag om op de N285 te blijven.
  5. Blijf rechtdoor gaan op de N285 en volg de borden richting Zevenbergen.
  6. Sla na ongeveer 10 kilometer rechtsaf naar de Campagneweg.
  7. Volg de Campagneweg gedurende ongeveer 1 kilometer en je bereikt je bestemming, de Campagneweg in Zevenbergen.
Reserveer nu